LGBTQ+ Sønderborg vandt Foreningsprisen ved Danish Rainbow Adwards

19. oktober 2022 Samfund Skrevet af: Redaktion

Vinder af Foreningsprisen  ned Danish Rainbow Adwards 2022 blev LGBTQ+ i Sønderborg, fordi den har skabt sammenhold for LGBT+ personer i Sønderjylland og Nordtyskland.

Hele 14 kategorier var der til LGBTQ+ miljøets store prisshow, Danish Rainbow Awards 2022, som fandt sted onsdag aften – og kategorierne var: Aktivistprisen, Erhvervsprisen, Foreningsprisen, Medieprisen, Sportsprisen, Årets Dragperformer, Årets Straight Ally, Årets LGBT+ person, Nattelivsprisen, Årets Bar, Litteraturprisen, Kunstprisen, Sceneprisen og Årets Artist.

Danish Rainbow Awards er en årligt tilbagevendende prisuddelingsfest og en kombination af fest og hygge i Cirkusbygningens foyer og et show, som veksler mellem prisuddelinger og forskellige former for underholdning.

Du kan læse mere og se alle nominerede og prisvindere på Se og Hør.

 

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...