Seks mænd anholdt efter familiestrid

Arkivfoto
Arkivfoto
9. november 2022 112 Skrevet af: Redaktion

Seks udenlandske statsborgere er blevet anholdt i Gråsten, oplyser politiet, der onsdag klokken 07.39 modtog en anmeldelse om, at flere udenlandske statsborgere var mødt op på en privat adresse i Gråsten  i forbindelse med en familiestrid, hvor personerne var uønskede på adressen.

Politiet har dagen igennem blandt andet søgt i området med hunde i området for at sikre spor og anklagemyndigheden vurderer i øjeblikket, om der er grundlag for at fremstille de seks anholdte i et grundlovsforhør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet er fortsat til stede i Gråsten i området omkring Kongevej, men politiets arbejde påvirker ikke trafikken i området og politiet understreger, at ingen personer er kommet til skade og der er roligt i området.

Fordi der er tale om en verserende sag, har politiet i øjeblikket ikke yderligere oplysninger til pressen.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

11 kommuner melder tolke-virksomhed til politiet

29. april 2024 Samfund

11 kommuner ophæver en fælles aftale om levering af tolkeydelser og de anmelder Mayas Tolkeservice ApS til politiet.  Indtil kommunerne får en ny rammeaftale om tolkning, skal de enkelte kommuner selv købe tolkeydelser Udbudsfællesskabet KomUdbud, der består af 11 kommuner, er blevet bekendt med, at Mayas Tolkeservice ApS på tidspunktet for tildelingen for Fremmedsprogstolkning var […]

Læs mere...