Pauline var på scenen i Mejeriet

12. november 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pauline er på vej rundt i landet med sine fængende sange og giver koncerter i efteråret – og lørdag aften stod hun på scenen i Mejeriet

Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv, skriver anmelderne.

Mejeriet er stedet for de unge, men lørdag aften var de ikke alene – der var også mere modne koncertgængere, som også ville opleve sangeren og hendes band.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pauline udgav i april sin debutsingle, Ny Og Næ, en sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne tvist af indiepop.

Du kan SE BILLEDER HER.

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...