Lysene på juletræet på Rådhustorvet tændes i dag – følg med direkte på SønderborgNYT TV

Lysene på juletræet på Rådhustorvet tændes i dag
Lysene på juletræet på Rådhustorvet tændes i dag
18. november 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

En af årets store jule traditioner er årets lystænding på det store juletræ på Rådhustorvet og i år sker det i dag, fredag den 18. november, med masser af underholdning for hele familien.

Julemanden har forladt det travle juleværksted på Grønland og kommer på besøg, borgmesteren vil ankomme til Rådhustorvet i hestevogn og musik og anden underholdning vil ske fra scenen – og selvfølgelig er der også godteposer til børnene.

Det hele starter i Perlegade fra klokken 16 og selve juletræslystændingen sker ca. klokken 17 på Rådhustorvet – og har du ikke mulighed for at deltage, så kan du følge med på SønderborgNYT TV, hvor vi sendte årets juletræstænding direkte fra Rådhustorvet.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...