Børnenes Jul har fået gaver fra Lystrup i Jernbanegade

Kvinderne fra Børnenes Jul hentede gaver hos Lystrup. Foto: Ole Kæhler
Kvinderne fra Børnenes Jul hentede gaver hos Lystrup. Foto: Ole Kæhler
16. december 2022 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag middag fik tøjbutikken Lystrup i Jernbanegade besøg af Pia Bøhlers Larsen og Janina Matthiesen fra Børns Jul – og det skyldes, at Lystrup har doneret en masse gaver, som skal deles ud til de børn, som deltager i julearrangementet i morgen, lørdag.

“Børnenes Jul holder en julefest for omkring 80 mennesker og vi skal have en børnevenlig julefrokost, hvor der ikke er en masse sild på bordet”, siger Pia Bøhlers Larsen og tilføjer, at der selvfølgelig også diskes op med kaffe og kage.

“Og så bliver der underholdning, men jeg vil ikke fortælle, hvad det er. Det skal nemlig være en overraskelse”, siger Janina Mathiesen.

De to kvinder fra Børnenes Jul har været rundt i rigtigt mange butikker og virksomheder og de er glade for, at så mange har støttet, så der kan holdes en rigtig god julefrokost for de børnefamilier, der har brug for det.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...