Vil du ha’ Linux styresystem på din computer?

13. januar 2023 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Den 10.januar bortfaldt Microsofts support til Windows 7 og 8.1 helt, men der findes faktisk en billig erstatning for Windows 7 og 8.1. Miraklet er et styresystem, en installation fra Linux-familien.

Når nu din gamle pc ikke kan køre Windows 11 og den økonomiske krise kradser , så er genbrug af din gamle pc vel en mulighed, man kan overveje, skriver Alslug.

Lørdag den 14. januar kan du bare møde op i Foreningshuset på Bakkensbro Aktivitetscenter i Ullerup mellem klokken 13 og 16 og få den bærbare opgraderet til Ubuntu, som er en Linux-variant. Du bestemmer selv, om du vil give et bidrag til kaffekassen, når det hele spiller .

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan tage sin bærbare eller alle bærbare med. Optimalt går man ud af foreningslokalet igen med Linux på sine maskiner. Har du brug for hjælp, hjælper vi også efterfølgende.

Linux-opdateringer kommer automatisk og uden omkostninger til din PC.

Se vores kalender på alslug.dk.

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...