Jazzviolin i Sundhalle sidst i februar

Pressefoto
Pressefoto
22. januar 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

Der bliver spillet jazzviolin for New Orleans Jazz Sønderborgs publikum den 26. februar klokken 12 i Sundhalle.

Andreas Brachwitz-Doll, der stammer fra Tyskland, siger i en pressemeddelelse:

”Meget kan man ikke selv bestemme og det at komme fra en musikerfamilie betyder, at det hele på en eller anden måde er forudbestemt, om man vil eller ej. Overalt i huset var der en, der øvede sig på et instrument, og det var et herligt kaos af musikstile og instrumenter”.

Hun har en lang musik karriere bag sig. Tre år gammel begyndte hun at spille blokfløjte, men skiftede til violin som seks-årig.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Violinen er lieblings-instrument, den ler, danser og græder med mig og sammen har vi oplevet meget”.

Når jazzforeningen har koncerter i Sundhalle, så er der stole til 50 jazznydere – og vil du være en af dem, der får plads, så skynd dig ind på hjemmesiden New Orleans Jazz og bestil en billet.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...