SønderjyskEs erhvervsklub fik hilst på elitesportsklubbens nye sælger

Brian Grau Paulsen er ny lokal sælger i SønderjyskE Elitesport. Foto: Ole Kæhler
Brian Grau Paulsen er ny lokal sælger i SønderjyskE Elitesport. Foto: Ole Kæhler
2. marts 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag klokken 17 kom medlemmerne af erhvervsklubben i SønderjyskE indenfor i Dybbølhallen, hvor der blev serveret mad fra Æ’ Køkken, inden de alle skulle over i Broager Sparekasse Skansen og se håndboldherrerne spille mod TTH Holstebro, en kamp som SønderjyskE vandt med 33 mål mod 30.

Mens erhvervsklubmedlemmerne spiste, præsenterede erhvervsklubformand Helge Larsen den nye sælger, Brian Grau Paulsen, som er ansat hos SønderjyskE Eliteidræt.

“Han er ansat fra i dag, onsdag, og han får sin base i Broager Sparekasse Skansen, hvorfra han skal sælge flere sponsorater og også tage sig af sponsorplejen”, sagde Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tre kategorier af erhvervskunder og den første er et Basissponsorat’, der giver adgang til et af de tre eliteholds kampe og arrangementer. SønderjyskE har elitehåndbold for kvinder og for herrer og så er der også ishockeyholdet. Der er et Sølvsponsorat, som giver adgang til det, som sker omkring to af holdene – og tegner man et Guldsponsorat, så er der adgang til alle tre.

“Tak fordi I ansatte mig og det var en drengedrøm at komme med på holdet hos SønderjyskE en dag. Ikke lige som sælger, men det er jeg glad for i dag”, sagde Brian Grau Paulsen til de knap 200 erhvervsklubmedlemmer. Han fortalte videre, at sponsorerne altid kan tage fat i ham og han agter også at tage rundt i virksomhederne og sige hej.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg skal arbejde for, at så mange som muligt bakker op om holdet. Det er kun når vi står sammen, at tingene lykkes”, siger Brian Grau Paulsen til SønderborgNYT.

Du kan SE BILLEDER HER.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Restaurant Colosseum klar med god sønderjysk mad til turisterne

16. maj 2024 Erhverv

I køkkenet på Restaurant Colosseum ved Havnepromenaden har restauratør og køkkenchef Ali Abu Fadel Moussa, som tog sin kokkeuddannelse i København, travlt med at lave mad til gæsterne, mens han fortæller, at selvom turistsæsonen ikke rigtigt er begyndt, så er der allerede mange turister i byen. “En del af dem kommer på Colosseum, fordi lokale […]

Læs mere...