Tidligere mente kommunen ikke der manglede P-pladser ved MultiKulturhuset

4. marts 2023 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Gæster til MultiKulturhuset og til Hotel Alsik, kan parkere deres biler i P-huset, hvor der er 385 pladser. En del af pladserne bruges dog af personale fra de to steder.

SønderborgNYT spurgte i 2018 kommunen, hvor der skal parkeres, når der er rigtigt mange gæster til arrangementer de to steder.

Inden opførelsen af P-huset, hvor der nu er to timers gratis parkering, regnede eksterne eksperter på behovet for P-pladser i det nye P-hus. Der er regnet på den daglige belastning fra alle brugerne. Hotellet, MultiKulturhuset, kunstpladsen, beboerne og øvrige, oplyser kommunen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både regnet på hverdage, i weekender og på variationer over året.

Beregninger viser, at de 385 pladser i langt de fleste situationer er tilstrækkelig kapacitet.

Det betyder ikke, at der ikke kan opstå situationer, hvor der er arrangementer på både Alsik og i Multikulturhuset, og hvor der så ikke er P-pladser nok.

Men så er der mulighed for at parkere på følgende steder:

Under Chr. Xs Bro – afstand 250 m.

Under Alssundbroen – afstand 1,7 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved den tidligere sygeplejeskole – afstand 1,0 km.

Ved Marie Kirken – afstand 0,3 km.

Ved Alsion – afstand 1 km.

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14:00 i Frivillighedens Hus, Perlegade 50 i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og […]

Læs mere...