Stor opbakning til modeshow hos Bahne i Borgen

6. marts 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der har været en fantastisk stor opbakning til vores modeshow forleden og vi er meget glade og ydmyge over, at så mange har haft lyst til og bruge et par timer sammen med os. Der har været modeller i alle aldre og størrelser og det er vigtigt for os, at vores kunder kan spejle sig i det de ser og at vi viser vores brede varesortiment i alle prisniveauer som henvender sig til alle typer piger og kvinder.

Sådan skriver Bahne, der har adresse i Borgen, i en pressemeddelelse.

Forårets trends i farver og inspiration til hverdags garderoben, konfirmanden, gæsten, værtinden og gaveideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi havde et lille samarbejde med Frisørhuset Iris som havde kreeret en flot håropsætning på en af modellerne, Simone, som skal konfirmeres i maj – derudover var der en voucher fra Frisørhuset Iris til alle kunderne”, siger Rikke Suns Erichs, der er afdelingsleder hos Bahne.

”Der var den skønneste snack-buffet, som vores skønne kollega Charlotte fra Bahne Horsens stod for – samtidig med hun styrede aftenens modeshow”, siger hun videre.

Der var lodtrækning af mange flotte leverandør præmier.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Afslutningsvis vil jeg da lige benytte lejligheden til at sige, at vi søger en modeelev til efteråret så hvis man går med en drøm om at blive en del af modeteamet i Bahne til efteråret, så kan man søge nu.

Du kan SE BILLEDER HER.

18. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Den første af fire gange Sjov & Musik gik glimrende

18. maj 2024 Kultur

Lørdag eftermiddag var der Sjov & Musik i Sønderborg og det foregik på Rønhaveplads, hvor enhver kunne nyde nogle timers gratis musik med glade amatørmusikere. Det er et hold borgere, socialt udsatte, hjemløse, de lige, de runde, de skæve og de firkantede, som i fællesskab har bygget en fest for fællesskabet og den er både […]

Læs mere...