Hotel Alsiks nye direktør er i gang med at lære hotellet at kende

Direktørerne John Ankjær og Jesper Bach. Foto: Ole Kæhler
Direktørerne John Ankjær og Jesper Bach. Foto: Ole Kæhler
9. marts 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er ingen tvivl om, at Hotel Alsiks nye direktør, Jesper Bach, har erfaringer i at lede et hotel, fordi det netop er hotelledelse, som han har arbejdet med gennem alle de år, hvor han har været en del af Hilton-kæden.

“Jeg har været ude af landet i godt 18 år og har boet i Kina, Japan, Korea, Vietnam, Bali, Indonesien og Malaysia – og alle stederne var det i forbindelse med Hilton-kæden og min karriere begyndte også på Hilton i København”, siger Jesper Bach til SønderborgNYT og fortæller også, at Hilton-kæden er kendt for hele tiden at udvikle sine hoteller og sit personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været med til at åbne hoteller, bygge dem om og udvikle dem. Jeg har aldrig været med til at lukke et”.

Jesper Bach synes, det var på tide at vende hjem til Danmark. Han kendte ikke rigtigt Sønderborg, men havde da været på besøg, inden han rejste ud af landet – og nu er han kommet for at blive.

“Jeg havde hørt om Hotel Alsik og den flotte vision, der er for hotellet og det er jo fantastisk, at vi blev matchet”, siger han og tilføjer, det var vigtigt for ham, at der ikke var tale om en kortvarig ansættelse. Ambitionerne med hotellet og også ejerne bag det, havde betydning for, at Jesper Bach sagde ja tak til stillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kan ikke se sig selv på et hotel, hvor opgaven er at skære udgifter ned og samtidig løfte kvaliteten.

Den anden Jesper

Når vi ser Koch’en på Toppen i fjernsynet eller læser artikler om Hotel Alsik, så er det en anden Jesper, som det handler om, nemlig hotellet gastronomiske chef og stjernekok, Jesper Koch.

“Jesper Koch er Hotel Alsik og det skal han blive ved med at være og så er vi andre, der tager os af driften af hotellet”, siger Jesper Bach, som bruger en del tid sammen med hotellets midlertidige direktør, John Ankjær, som sætter ham ind i alle de opgaver, der skal passes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Som direktør, der går det rigtigt godt, når ingen ved, hvad det er, man laver og her i huset er der en tre-strenget ledelse, som fremover består af Jesper Bach, Jesper Koch og økonomichefen. Det er Jesper Koch, der er den synlige – og den ledelsesmodel skal fortsætte”, siger John Ankjær til SønderborgNYT og får også sagt, at hotelledelsen og ejerne tænker langsigtet.

Der ligger ingen fast aftale om, hvor længe den nye direktør skal være i ‘mesterlære’ ved den afgående.

“Men jeg smutter hjem til Aarhus, når Jesper Bach smider mig ud”, siger John Ankjær, som er en del af et firma, der arbejder med hoteller.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi hjælper hoteller med optimeringer og rekrutteringer. Vi laver også markedsanalyser for personer og firmaer, som overvejer at åbne et nyt hotel”, siger han.

Og Jesper Bach fortæller, at hans kæreste kommer til Sønderborg i løbet af maj måned og så skal de have fundet et sted i byen, hvor de kan bo.

“Jeg har gået rundt i Sønderborg by og synes, der er fantastisk flot og rart. Jeg har også bestemt mig for, jeg skal gå hele Gendarmstien”.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...