Musikskolens Performance Akademi inviterer til Mini-Teaterfestival

17. marts 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

Sangstemmer, triller og latter gjalder gennem gangene i Musikhuset på Skovvej og forventningens stemning får nærmest huset til at dirre. De færreste er i denne tid i tvivl om, at Performance Akademi Sønderborg barsler med noget stort.

De 36 teaterglade elever, der går på Performance Akademi på Musikskolen, er nemlig i fuld gang med at øve til ikke bare en, men hele tre forestillinger på en gang. Mandag og tirsdag 17. og 18. april inviterer performanceeleverne nemlig til ’Mini Teaterfestival’ på Sønderborg Teater. Så der er nok at se til, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også i år stiler akademiet højt. Der skal nemlig prøves kræfter med skoleversionerne af de kendte musicals, Skatteøen, Alice i Eventyrland og We Will Rock You. Om formiddagen vises de for skoleelever i lukkede forestillinger. Her er to af tre forestillinger allerede udsolgt.

Alle og enhver kan købe billetter på Sønderborg Teaters hjemmeside til forestillingerne om eftermiddagen og aftenen.

Publikum kan opleve Skatteøen mandag 17. april kl. 17. Alice i Eventyrland spilles samme aften kl. 19. Dagen efter, tirsdag 18. april, gælder det så We Will Rock You, der begynder kl. 19.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...