Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

Nyhavnsstemning. Foto: Ole Kæhler
Nyhavnsstemning. Foto: Ole Kæhler
22. marts 2023 Samfund Skrevet af: Redaktion

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade:

Lukkeperiode 1. juni-1. september

Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere grad, da perioden er forlænget i forhold til lukningsperioderne i 2021 og 2022.

Lukkeperiode 1. juni-1. oktober

Artiklen fortsætter under annoncen

Lukkeperioden forlænges med to måneder, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned samt den sene i september tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere grad, da perioden er forlænget i forhold til lukningsperioderne i 2021 og 2022.

Lukkeperiode 1. juli-1. september

Uændret lukkeperiode, hvorved borgernes kørsel berøres i samme omfang som hidtil.

Forvaltningen planlægger at gennemføre trafikmålinger før, under og efter lukningen i 2023 for at vurdere dens trafikale konsekvenser.

12. maj 2024 Nordborg, Samfund

Til bisættelsen var det ikke den rigtige der lå i kisten

12. maj 2024 Nordborg

I tirsdags blev Heidi Grandts far, Hans Grandt, som boede i Nordborg, igen bisat – igen fordi inden familien bisatte ham i sygehuskapellet i Aabenraa, var han nogle dage tidligere bisat i Egernsund Kirke. “I sygehuskapellet ville jeg se min far og sige ordentligt farvel, men da de løftede kistelåget, der så jeg, at det […]

Læs mere...