Kultur- og Idrætsnatten vil gerne udvide

Formanden for forening Kultur- og Idrætsnatten Sønderborg vil udvide arrangementet
Formanden for forening Kultur- og Idrætsnatten Sønderborg vil udvide arrangementet
31. marts 2023 Kultur Skrevet af: Michael Kjær

Mellem 25.000 og 30.000 mennesker plejer at deltage i Kultur- og Idrætsnatten, som holdes en gang om året og formanden for den nye forening, der står bag arrangementet, er i fuld gang med planlægningen og glæder sig over, at arbejdet er kommet godt fra start.

”Vi er et stærkt hold og vi har kommunes opbakning, og folkeoplysningsudvalget har lovet at hjælpe os fuldt ud, og så gælder det jo at løfte i flok, og hvis flokken er stor nok, så skal det nok kunne lade sig gøre”, siger Rune Dohrmann, formand for den frivillige forening Kultur- og Idrætsnatten Sønderborg, i et tv-interview til SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur og Idrætsnatten holdes fredag den 1. september på havnefronten i Sønderborg, og den nye formand ser gerne, at der med tiden måske udvides ned mod kasernen.

”Vi vil gerne rykke lidt længere hen ad havnen, så vi kommer hen imod kasernen, så vi også har lidt mere plads til folk”, siger Rune Dohrmann til SønderborgNYT TV.

Kultur- og Idrætsnatten er en af Sønderborgs største og ældste begivenheder og det nye hold, der skal videreføre den stolte tradition, er formand Rune Dohrmann fra Folkeoplysningsudvalget i Sønderborg Kommune, Henning Wangerin fra Alslug, Morten Bøjtang fra Sønderborg Linedancers, Lars Øhlenschlæger fra Midtals IF og Niels Holm fra Diabetesforeningen Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderborg Kommune har ikke ændret i sin opbakning og sit engagement til Kultur- og Idrætsnatten. Vores økonomiske støtte fortsætter også som hidtil. At lade en forening stå for et arrangement som dette er ikke en spareøvelse. Det er den bedste måde at sikre eventen på”, sagde formanden for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, Christel Leiendecker, da den nye forening blev stiftet.

Du kan se hele tv-interviewet med Rune Dohrmann her på SønderborgNYT TV.