Æblegade Krop & Velvære har drejet nøglen for sidste gang

31. marts 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det er med blødende hjerte og enormt mange søvnløse nætter og uendeligt mange tanker, at jeg må meddele at jeg lukker klinikken med øjeblikkelig virkning, skriver Steen Ingvorsen fra Æblegade Krop og Velvære fredag aften.

Alle fremtidige aftaler er annulleret, fordi det er permanent på grund af omstændigheder i samfundet samt en presset økonomi og personlige årsager, der har gjort udfaldet til denne endelige og svære beslutning.

Tak til jer alle der har lagt vejen forbi til en behandling, det har været fantastisk at møde jer alle, skriver Steen Ingvorsen på Facebook og også i en mail til sine trofaste kunder.

Gabrielle Ryg tager sin praksis hjem til Mjanghøj 12 på Sydals – 29 70 02 94 og vil fortsætte hjemme i privaten og kan kontaktes derigennem.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...