Læserindlæg: Vil have nogle handicapparkeringspladser på Slotskajen

Handicappede skal også kunne se Kongeskibet.
Handicappede skal også kunne se Kongeskibet.
14. april 2023 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Erik Bach, Sydals, skriver:

Jeg søger herved 4-5 handicapparkeringspladser ved slottet i Sønderborg. Nærmere bestemt på Slotskajen. Det skal være tæt ved toiletbygningen. Handicappede har også behov for at komme på toilet. Det skal være pladser i størrelse til handibusser. Her vil vi imødese turister på en dags ture.

Jeg vil gerne have passage langs kajen, uden at der holder biler der. Kongeskibet kommer jo nogle år i sommerens løb og der kommer også andre større skibe ind, som også handicappede gerne vil se.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, at Sønderborg Kommune vil leve op til FN-konventionen for handicappede. Den har Danmark skrevet under på. Den indbefatter også Sønderborg.

Jeg fik for mange år siden bevilget en handicapplads ved det gamle havnekontor. Dengang blev jeg lovet flere i området. Som det er i dag er handicappede presset ud af området.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...