Se med i aften og hør hvor og hvorfor der skal spares millioner blandt andet på handicap-området

Stefan Lydal (DF), formand, Social-, Senior- og Handicapudvalget gæster SønderborgNYT TV
Stefan Lydal (DF), formand, Social-, Senior- og Handicapudvalget gæster SønderborgNYT TV
25. april 2023 Politik Skrevet af: Redaktion

Social-, Senior- og Handicapområdet har fremlagt et sparekatalog på op i mod 30 millioner kroner, hvilket har fået blandt andre Ligeværd og Dansk Handicap Forbud i Sønderborg til at komme med kritik af de bebudede millionbesparelser.

Se med, når SønderborgNYT TV har Stefan Lydal, formand for Social-, Senior- og Handicapudvalget, i tv-studiet, hvor han fortæller om, hvor besparelserne rammer og hvad årsagen er til, at der igen skal spares på kernevelfærden i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør også, hvilke konsekvenser besparelser kan få, når Bente Bjerregaard Rey, formand for Dansk Handicap forbunds lokalafdeling i Sønderborg, fortæller om, hvordan hun venter, at besparelserne vil ramme særligt de handicappede.

Se med i aften klokken 20:00 her på SønderborgNYT TV.

9. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

MM Food Court trækker verden ind i Perlegade

9. maj 2024 Erhverv

Tirsdag åbnede MM Food Court midt i Perlegade og her står den på sandwich, burgere, nachos, kebab, wraps, desserter og meget mere. Der er muligheder for vegetarer og der er også arabisk inspireret mad. Hertil er der både varme og kolde drikke – og fra i morgen, fredag, også drinks i små flasker. “Lokalet er […]

Læs mere...