Over halvdelen af billetterne til Rock a Live er solgt

28. april 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Billetsalget til Rock a Live går ganske godt – flere end halvdelen er solgt, lyder det fra staben, der står for arrangementet til SønderborgNYT.

’Rock A Live’ er tilbage i Sønderborg i september og sammen med SFS Byggefonden og lokale bands står den på en hyggelig aften – først med spisning og derefter live bands på scenen i SFS Hallen.

”Vi glæder os rigtig meget til at give den gas, når vi ses den 23. september klokken 17. Menuen består af to retter fra BS Food i Augustenborg og bagefter bliver der live musik for en hver smag”, siger staben bag ‘Rock a Live’ til SønderborgNYT. Arrangørerne glæder sig over, at over halvdelen af billetter allerede er solgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Deltagerne kan opleve livemusik fra tre bands: Six Feet High, Cube og Hit Fabrikken.

Den festlige aften koster 250 kroner og er inklusiv mad og billetter kan købes ved henvendelse til Tina Greisen på telefon 2711 5021.

17. juni 2024 Augustenborg, Frivillige

Fantastisk frivillige-opbakning til badehusene

17. juni 2024 Augustenborg

For lidt over en måned siden fik Badehusgruppen under Hertugbyens Udviklingsforum den sørgelige besked, at byens badehuse skulle rives ned, og flydebroen skulle flyttes til Sønderborg. En udmelding, som fik hele Augustenborg og flere politikere i Sønderborg op ad stolen. Heldigvis blev planen annulleret af borgmester Erik Lauritzen, og en masse frivillige har nu været […]

Læs mere...