Tirsdag bliver det besluttet hvor længe Sønder Havnegade sommerlukkes for trafik

29. april 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Teknik, By og Boligudvalgets møde den 11. april drøftede udvalget mulighederne for at udvide den fremtidige sommerlukning af Sønder Havnegade med henholdsvis en og to måneder og tilkendegav, at en lukkeperiode fra den 15. juni til den 1. september skulle partshøres.

Der er ikke lavet offentlig høring af lukningen. Forvaltningen har partshørt særligt berørte grundejere, beboere og virksomheder på Sønder Havnegade om den udvidede lukkeperiode. Det er kun de ejendomme, hvis adgangsmuligheder direkte berøres af lukningen, som er partshørt.

Forvaltningen anbefaler, at politikerne godkender en lukkeperiode fra 15. juni og frem til 1, september, når der er møde den på tirsdag.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...