Bådejere hørte om Byrådets planer for havnen i Augustenborg

Bådfolket til møde. Privat foto
Bådfolket til møde. Privat foto
3. maj 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden var 55 bådejere fra Augustenborg Brolaug mødt op i Augustenborghallerne, for at høre om det store projekt på havnen i Augustenborg, og hvad der kommer til at ske, når nu siloerne bliver fjernet.

Det var Sønderborg Kommunes projektleder, Peter Mølgaard, fra Politik, Analyse og Kommunikationsafdelingen, der stod for præsentationen, af Byrådets planer for området, skriver formand for Brolauget Steffan Stuhr Petersen i en pressemeddelelse.

Der var en del spørgsmål til projektet fordi de to gamle klubhuse på havnen, bliver til et nyt opført fællesklubhus, der også kommer til at huse Augustenborg SUP-klub, og andre aktiviteter

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover får bådejerne også nye naboer, fordi den gamle industrihavn bliver revet ned og erstattet af forskellige klyngehuse med cirka 75 lejligheder.

Kørsel på selve havnekajen bliver fremover kun med cykel og der bliver lavet en gå- og cykelsti på kajen, som forbinder Lillehavstien og Sotsparken. Bådejerne, og ’bådtrailerfolket kan dog stadig få bilen med ned til bådbroerne og slæbestedet via en nyanlagt vej.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...