Skal du med på kunstbesøg og skovtur?

27. juni 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag den 6. juli kl 17.00-19.30 er Augustiana Kunsthal og NaturStærk værter på en aftentur i Augustenborg.

Aftenen starter med en rundvisning i Janne Malmros’ udstilling, Treshold, der tager udgangspunkt i palæets historie og naturen omkring stedet. Udstillingen åbner lørdag den 8. juli, men midt i travlheden vil der være mulighed for at hilse på kunstneren og få et indblik i den proces, det er at bygge en udstilling op.

Derefter tager vi på en aftentur i skoven, hvor vi går på opdagelse i naturen Turen er på ca 3 km og undervejs vil der være aktiviteter, som giver en oplevelse af – i fællesskab – at fordybe sig i og sanse naturen, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

På turen bydes der på lidt lækkerier krydret med naturens smag og farver. I sommeraftenen går vi tilbage til kunstparken og slutter af ved Det Hvide Palæ ca. kl. 21.30.

Turen gennemføres i al slags vejr.

Mødested:  Augustiana, Det Hvide Palæ, Augustenborg

Antal: Max. 25 deltagere.

Pris: 50 kr. MobilePay eller kontant.

Tilmelding senest 1. juli er nødvendig og kan ske på 2944 9875.

17. maj 2024 112, Augustenborg

Udrykning til Fynshav

17. maj 2024 112

Sidst på eftermiddagen i dag, fredag, kørte en autosprøjte og tankvognen fra Augustenborg-Bro Frivillige Brandværn til Skovvang i Fynshav. “Da vi kom frem, viste det sig, at det var medlavningen, som var gået galt. Der var masser af røg i køkkenet og den fik vi ventileret ud”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Bo Olsen, til Sønderborg. […]

Læs mere...