258 glade mennesker til Ringriderbal i Gråsten

15. juli 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften var der sat en dejlig buffet frem til de 258 festglade mennesker, som havde sikret sig en billet til Ringriderballet i Gråsten. Maden kom fra Æ Køkken og den fik rosende ord fra festdeltagerne – og også fra de inviterede gæster fra Aabenrra og Sønderborgs ringriderforeninger.

“258 mennesker i teltet i dag – det er tæt på 80 flere end sidste år og det er rigtigt dejligt, at I bakker op om Gråsten Ringridning. Nu skal I bare spise, drikke og feste”, sagde ringriderformand Andreas Thomsen Nøhr i sin velkomst. Der er også fremgang på ryttersiden. 158 ringridere skal til hest lørdag og søndag – og heraf er de 24 børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil også takke vores mange sponsorer – for uden dem var det ikke muligt at holde ringridning i Gråsten – og det ville det heller ikke være uden alle de frivillige, som hjælper os”.

Festmusikken blev blev leveret af Tip Top Trio – som altid forstår at løfte stemningen og sikre fællesskab, som er basis for enhver god fest.

Du kan SE BILLEDER HER.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...