Alt er klar til havnefesten i Mommark

Arkivfoto: Torben Sivertsen
Arkivfoto: Torben Sivertsen
24. juli 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På torsdag klokken 18.00 skal fire mennesker op og sidde på hver sin pæl i Mommark Havn – og den af dem, der kan sidde der i 72 timer, vinder hele 20.000 kroner. De fire, der skal dyste om de mange kroner er: Daniel Blomkvist-Lassen fra Sønderborg. Lasse Winski fra Århus. Opvokset på Sydals. Christoffer Bladt fra Aarhus. Opvokset Sydals. Jonas Bjerringgaard Paulsen fra Sønderborg.

Hvis der er flere, som kommer helt i mål, så deler de pengene.

Pælesidningen er en del af havnefesten i Mommark, hvor der gennem dagene vil være et væld af aktiviteter for både børn og voksne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har haft havefest hvert år siden 2013 – dog sprang vi den over sidste år – og i april blev Mommark Havn 100 år, så det vil vi også fejre i den kommende weekend”, siger Carsten Kock fra Mommark Marina.

Torsdag aften spiller Michael Korup Bamse- og Kim Larsen-hits. Fredag er det Riggelsen & Steen, der spiller – og så dukker knallertkørerne fra Æ Als Knejte også op, så de kan synge med på klubsangen. Lørdag er det SoupSteak&ICE Party Band, som spiller udendørs.

Du finder programmet på Facebooksiden: Mommark Marina.

22. maj 2024 112, Nordborg

Hærværk på shelter giver utryghed

22. maj 2024 112

Vi er mange i vores kvarteret omkring den gamle Pøl børnehave, der er meget trætte af, at unge og børn, der sviner og ødelægger shelteret og bruger den som deres ’misbruger-hule’, den er ubrugeligt for andre end dem, skriver beboere i området til SønderborgNYT. Hærværket er meldt til politiet, som ’ikke har tid til at […]

Læs mere...