Husk at få købt billet til en festlig aften med god mad og hele fire bands

Cube. Foto: Ole Kæhler
Cube. Foto: Ole Kæhler
7. august 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er gang i billetsalget til Rock a Live  – og pænt over halvdelen er solgt, lyder det fra staben, der står for arrangementet til SønderborgNYT.

Rock A Live’ er i september og sammen med SFS Byggefonden og lokale bands lægges der op til en hyggelig aften – først med spisning og derefter live bands på scenen i SFS-hallen.

”Vi glæder os rigtig meget til at give den gas, når vi ses den 23. september klokken 17. Menuen består af to retter fra BS Food i Augustenborg og bagefter bliver der live musik for en hver smag”, siger staben bag ‘Rock a Live’ til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangørerne glæder sig over, at over halvdelen af billetter allerede er solgt.

Deltagerne kan opleve livemusik fra fire bands: Six Feet High, Cube, HitFabrikken og så er der opgraderet med endnu et band – M:I:B – My incredible Band.

Den festlige aften koster 250 kroner og det er inklusiv spisning.

Billetter kan købes ved henvendelse til Tina Greisen på telefon 2711 5021.

17. juni 2024 Augustenborg, Samfund

Kommunen fraråder badning ved Blå Flag-strand

17. juni 2024 Augustenborg

Sønderborg Kommune afdeling for Vand og Natur fraråder med øjeblikkelig virkning badning ved Blå Flag-stranden i Fynshav, fordi der er konstateret forhøjet bakterieniveau i vandet, bl.a. colibakterier. Beslutningen om at fraråde badningen er taget i samråd med embedslægen. Der er taget vandprøver fredag, og svaret er kommet i dag, mandag. Der er taget en ny […]

Læs mere...