SIND-medlemmer tog på sheltertur

20. august 2023 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Natten mellem lørdag og søndag tilbragte en gruppe mennesker fra Sind ud til shelterne på Kær Vestermark – og inden det blev tid til at krybe i soveposerne, blev der hygget omkring bålet, hvor nogle bagte snobrød og andre mere var til skumfiduser.

Der blev spist rådyrsteg til aftensmad og alle var enige om, at stegningen havde været helt perfekt.

Som et ekstra krydderi havde Sind fået besøg af Martin Michael Jakobsen, der havde taget sin guitar og Carina Sanddahl med – og de sørgede for, der blev sunget ved bålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er taget med for at få en oplevelse i naturen og være sammen med nogle søde mennesker. Det var en god oplevelse at Martin og Carina også kom”, siger Lene Vennberg til SønderborgNYT.

“Vi kunne sagtens have siddet i Frivilligheden Hus, men det er altså noget andet med bålhygge og så at vi skal sove i shelter”, siger hun.

Du kan SE BILLEDER HER.

12. maj 2024 Sport, Sønderborg

Både tennisdamerne og -herrerne vandt

12. maj 2024 Sport

Damerne vandt 6-0 over Aarhus 1900 og herrerne vandt 5-1 over Tarup-Pårup fra Odense Begge hold var sat til at spille hjemme i Kurhusskoven i perfekte rammer med sol, nyudsprunget skov og rigtig gode grusbaner. Mange tennis interesserede kiggede da også forbi lørdag fra klokken 11:30, hvor herrernes 2. divisionshold lagde ud, inden det stærke […]

Læs mere...