LGBTQ+ Sønderborg holdt møde med ligestillingsministeren

LGBTQ+bestyrelsen og tre Venstrepolitikere. Privat foto
LGBTQ+bestyrelsen og tre Venstrepolitikere. Privat foto
6. september 2023 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Ligestillingsminister Marie Bjerre har tirsdag været på besøg i Sønderborg, hvor hun havde et møde med LGBTQ+ Sønderborg. Marie Bjerre var interesseret i at høre om foreningen, og hvad foreningen kunne tilbyde. Hun ønskede også at vide hvor udfordringerne lå, her kunne LGBTQ+ Sønderborg fortælle om den manglende rådgivning for LGBTQ+ personer.

”Lige nu skal LGBTQ+ personer til Aarhus eller København for at få rådgivning. LGBTQ+ Sønderborg forslår i stedet, at man opretter en mobil enhed som kører til de fire sønderjyske kommuner og hvor LGBTQ+ personer får mulighed for at få rådgivning og eventuelt anonym test for kønssygdomme”, siger Forperson Niels Christian Aahøj Bech fra LGBTQ+ Sønderborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han tilføjer, at ministeren var meget lydhør overfor forslaget.

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...