Administrerende direktør Karen Frøsig stopper i Sydbank

Karen Frøsig ønsker at gå på pension (pressebillede)
Karen Frøsig ønsker at gå på pension (pressebillede)
29. september 2023 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Sydbanks administrerende direktør, Karen Frøsig, har meddelt bestyrelsen, at hun ønsker at gå på pension i løbet af 2024. Karen Frøsig har været i Sydbank siden 1994, først som chefjurist og siden 2008 som medlem af direktionen. Siden 2010 har hun været administrerende direktør.

”Det er et langt, tæt og godt samarbejde med Karen Frøsig, der slutter næste år. Gennem mange forandringer og udfordringer har Karen Frøsig i alle 13 år sikkert ledt Sydbank til at blive den stærke bank, den er i dag. Sydbank er i dag i absolut topform og blandt de allerbedst performende banker i Danmark. Det er vi stolte af, og på bestyrelsens vegne vil jeg takke Karen Frøsig for den store og professionelle indsats, hun i hele perioden har ydet for banken”, siger bestyrelsesformand Lars Mikkelgaard-Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen har allerede den kommende administrerende direktør på plads, som tiltræder i Sydbank den 1. april som bankdirektør med henblik på at overtage posten som administrerende direktør efter en overgangsperiode frem til 31. juli, hvor Karen Frøsig fratræder.

Navnet på den kommende administrerende direktør vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt, oplyser Sydbank

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...