Nord-Als Festival er årsag til at valgsted skal flyttes

13. oktober 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådet skal på det næste byrådsmøde behandle en sag om flytning af valgstedet i Nordborg søndag den 9. juni 2024. Det er den dag, der skal være valg til Europa-Parlamentsvalget.

Normalt finder valghandlingen sted i Nordborg Hallen ved Luffes Plads, men til Europa-Parlamentsvalget i 2024 er indstillingen, at valghandlingen skal finde sted på Nørherredhus, skriver Sønderborg Kommune.

Baggrunden er, at Europa-Parlamentsvalget den 9. juni falder sammen med med Nordals Festival, og derfor er det ikke muligt at benytte det ordinære valgsted i Nordborg Hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved kommende valg vil det igen være Nordborg Hallen, der skal bruges.

Hos resterende 16 valgsteder i Sønderborg Kommune forventes det ikke, at der sker ændringer for og ansatte fra Sønderborg Kommune tager kontakt til valgstederne efter normal procedure i forhold til valghandlinger.

 

15. maj 2024 112, Nordborg

Knallertkører sigtet for narkohandel

15. maj 2024 112

Tirsdag standsede politiet en 30-årig mand fra Nordborg, som kørte på en ulovlig knallert i Sønderborg. “Knallerten kørte 49 kilometer i timen og betjentene tjekkede den 30-årige mand med narkometer. Det gav udslag for kokain, så han blev anholdt”, siger Martin Hess Pedersen fra det lokale politi. I forbindelse med anholdelsen tjekkede politiet knallertkørerens lommer. […]

Læs mere...