Kom med til den officielle indvielse af Statsskolehallen

Pressefoto: John Kristiansen
Pressefoto: John Kristiansen
25. oktober 2023 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Alle interesserede inviteres indenfor i Statsskolens nye idrætshal på Ringriderpladsen tirsdag den 14. november kl. 17.00-19.00.

Her kan man få et indtryk af skolens nye moderne idrætsfaciliteter, som udover selve idrætshallen også byder på moderne fitnessrum og dansesal. Hallen er placeret i hjerte af Sønderborg, i hjørnet af Ringriderpladsen lige op til Sønderborg Stadion og den nyanlagte kunststofbane, skriver Statsskolen.

Rektor Ole Kamp Hansen vil præsentere tankerne bag byggeriet og fortælle, hvad Statsskolen håber hallen kan bidrage med for skolen, det lokale idræts- og erhvervsliv og for byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter vil professor Hans Bonde fra Institut for Idræt og Ernæring holde et oplæg med titlen ’Statsskolehallen som innovativt idrætsbyggeri’.

Til sidst vil der selvfølgelig være mulighed for et nærmere kig på den nye hal, samt for lidt godt til ganen.

Tilmelding foregår via Statsskolens hjemmeside, statsskolen.dk

Sidste frist for tilmelding er den 1. november.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...