Sønderborg Garden spiller gratis koncert på Musikskolen

Sønderborg Garden. Pressefoto
Sønderborg Garden. Pressefoto
30. oktober 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Gardens efterårskoncert spilles på lørdag kl. 14.00 i Koncertsalen på Sønderborg Musikskole, hvor dørene åbnes kl. 13.30 og der er gratis adgang for alle. Koncerten vil i år bestå af en masse dejlig filmmusik fra gardens brassband, som er under ledelse af dirigent Peter Deichgraeber, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Gardens trommekorps vil sammen med dirigent Torben D. Rasmussen spille både nye og kendte numre og de får også ind imellem hjælp af gardens marimbaorkester. Gardens elever og mini-matroser vil også underholde ved koncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Plads til nye gardere

Garden søger nye elever og mini-matroser. Kig endelig forbi koncerten, mærk fællesskabet og hør, hvor dygtig man bliver i Sønderborg Garden. Mød gardisterne i pausen, prøv et instrument og få en flyer med hjem.

Den første måneds undervisning er ganske gratis.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...