Halberg & Freinds giver den gas i Nordals Idrætscenter

Poul Halberg. Pressefoto
Poul Halberg. Pressefoto
1. november 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Store hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de seneste syv år blevet spillet på livescenerne med bandet Halberg & Freinds og lørdag den 18. november giver de den gas i Nordals Idrætscenter.

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år – fra blandt andre Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne solo albums blandt andre hans ultimative ’80er klassikere, Magi i luften, Jeg vil la’ lyset brænde, Efterår, Spiller et Spil, Elskes af dig og Mandagsstævnemøde – man kunne blive ved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Olferts Venner fortæller i en pressemeddelelse, at koncerten begynder klokken 20:30 og der sælges billetter med og uden spisning.

Billetpriser

Koncert: Kr. 245 kroner incl. gebyr.

Koncert med mad: Kr. 385 kroner incl. gebyr.

Menuen, som leveres af Café Mads, er: Honningmarineret skinkesteg og langtidsstegt kalvespidsbryst med kartofler og skysovs og salat.

Billetter kan købes på olferts-venner.dk eller hos Skjernings Magasin i Nordborg.

22. maj 2024 112, Nordborg

Hærværk på shelter giver utryghed

22. maj 2024 112

Vi er mange i vores kvarteret omkring den gamle Pøl børnehave, der er meget trætte af, at unge og børn, der sviner og ødelægger shelteret og bruger den som deres ’misbruger-hule’, den er ubrugeligt for andre end dem, skriver beboere i området til SønderborgNYT. Hærværket er meldt til politiet, som ’ikke har tid til at […]

Læs mere...