Ejendomsvurderingerne får ikke flere til at sætte deres bolig til salg

8. november 2023 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

De nye ejendomsvurderingen har ikke fået boligejere til at gå i panik og kime home i Sønderborg ned for at få solgt deres villa.

”De skæve vurderinger, som har været oppe i medierne gør ikke, at en masse tænker, at de hellere må se at få solgt”, siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg. Hun fortæller, at tingene tit blæses op og så lander de igen.

Hvis boligejere er i tvivl om, hvordan det ser ud for deres bolig, så er de velkommen til at ringe eller kigge indenfor hos home.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har adgang til et ’beregnings-værktøj’ og kan lave et udskrift, som viser præcis, hvor de står”.

Der er nogle områder kommunen, hvor vurderingerne er helt groteske, men ifølge Merete Lund Brock, bliver de jo rettet.

”Og ser vi sådan overordnet på det, så slipper langt de fleste boligejere lidt billigere i skat. Når det er sagt, så er de vurderinger, som er lavet, ikke helt rigtige. Der er mange mindre fejl”, siger Merete Lund Brock.

14. maj 2024 112, Sønderborg

Der skal børn ikke opholde sig

14. maj 2024 112

Der er børn, som ind imellem opholder sig i det gamle garageanlæg på DSB-grunden ved Mejeriet. Det fortæller Kjeld Jørgensen fra det lokale politi. “Når vi ser det, så sender vi børnene væk, fordi det ikke er helt ufarligt for dem at være der. Det er gamle, forfaldne bygninger”, siger politikomissæren og opfordrer til, at […]

Læs mere...