AlsMic inviterer alle og enhver til at bruge deres Nissesti

Nissepige. Privat foto
Nissepige. Privat foto
1. december 2023 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

AlsMic ved Guderup glæder sig til at invitere borgerne ind og besøge deres nye Nissesti. Så tag hinanden i hånden, og start turen ved Grillhytten på fodboldgolfbanen.

Herfra går i gennem skoven, hvor der er udlagt spor som fører ind til nisserne, hele turen er ca. en kilometer lang, skriver AlsMic.

Det gælder om at være vågen, for ved fire af nisseboerne finder i et tal, som skal bruges for at åbne skattekisten. Skattekisten står i Grillhytten, hvor turen også begynder.

Det er gratis at deltage, og nissestien er åben fra og med den 3. december og frem til nytår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parkering sker ved Alsmic – Egen Markvej. Herfra er der kort gåafstand til nissestien.

AlsMic er en del af FGU Sønderjylland og står blandt andet bag Als Aktivitetspark, som tilbyder fodboldgolf, bålhytter, legeplads, discgolf og minigolf.

Tag hele familien med til nogle hyggelige timer.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...