Censureret udstilling i KunstPunkt

1. december 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ottende gang, at KunstPunkt i Hertugbyen Augustenborg holder en åben censureret udstilling – og den nye udstilling kan ses fra i morgen, lørdag og frem til den 7. januar.

Der holdes fernisering lørdag kl. 13. Christel Leiendecker, formand Kultur, Idræt og Medborgerskab, holder åbningstalen og Per Gran Hansson spiller musik, skriver KunstPunkt.

72 kunstnere fra Danmark, Sverige og Tyskland er kommet igennem det skarpe nåleøje. Der er udstillet 113 kunstværker.

De tre censorer er Elisabeth Hertzum, kunsthistoriker, Mette Rishøj, billedkunstner og keramiker samt Jens Erik Bæk, fotograf.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen er det en meget alsidig udstilling med maleri, vævning, akryl på lærred, olie på lærred, blandform, fotokunst, stentøj, akvarel, papirmosaik, kunsthåndværk, stof på akryl, tegning, skulpturer, fotocollage, akryl/uld/papir, foto, akryl på kanvas, keramik, digital fotomontage, strik, glasfiber på papmache, fotokunst på dibond, kunsthåndværk, akvatinte.

Åbent hverdage fra 13-17 – weekend fra 11-17

Lukkedage den 23. 24. 25. 26. 31. december og den 1. januar.

13. maj 2024 Sport, Sønderborg

Hold fra Sønderborg Bowlingklub spillede sig i 1. division

13. maj 2024 Sport

Sønderborg Bowlingklub har spillet oprykningsspil i Herning i går, søndag, og der deltog fire klubber fra Frederikshavn, Odense, Horsens og Sønderborg. De hold, der blev nummer et og to ville sikre sig en plads i 1. division næste sæson, skriver den lokale bowlingklub. Første kamp mellem Frederikshavn og Sønderborg endte 20-4 til Sønderborg. Bedste spiller […]

Læs mere...