Slyngelorkestret lader de musikalske propper springe

Elsebeth Dreisig og Slyngelorkestret. Foto: Ole Kæhler
Elsebeth Dreisig og Slyngelorkestret. Foto: Ole Kæhler
1. januar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det bliver sædvanen tro festligt ud over enhver beskrivelse, når Slyngelorkestret den 20. januar lader de musikalske propper springe i Alsions koncertsal. Glæd dig allerede nu til festfyrværkeri af populær musik, hvor ingen i salen – hverken musikere eller publikum – sidder stille på deres stole.

Der er stadig få billetter og de kan købes på koncertsalens hjemmeside, skriver arrangør Alssund Y’s Mens Club i en mail til SønderborgNYT.

“Hvad lyder værre end to, der fløjter”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan spurgte konferencieren ved orkestrets seneste koncert i Alsion:

“Det gør dét, som I skal høre nu og jeg er glad for, at vi er udenfor tomatsæsonen”, svarede han og orkestret spillede et stykke, hvor alle musikerne også fløjtede.

Lausenianas repertoire er vidtspændende – fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til vore dages moderne musicaltoner – men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles, og ved koncerter i udlandet er det naturligvis først og fremmest danske komponister, der står på programmet.

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...