Sønderborg Kommune er klar med Sønderborg i Arbejde-prisen

5. januar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune vil markere det store samfundsansvar, som mange lokale virksomheder løfter hver dag og Styregruppen for Sønderborg i Arbejde har også besluttet at uddele Sønderborg i Arbejde-prisen. En pris, der uddeles hvert år, og i 2024 sker det fredag den 26. januar.

I år får 110 virksomheder mærket, og det er stort set dobbelt så mange som i 2023, hvor 58 virksomheder fik anerkendelsen.

Den store opbakning glæder formanden for Arbejdsmarkedsudvalget og formand for Styregruppen for 4 parts-aftalen Sønderborg i Arbejde, Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er meget overvældet over den store succes. Det er kun anden gang, at vi uddeler Sønderborg i Arbejde-mærket, så det er ekstremt positivt, at så mange virksomheder ønsker at få mærket. Styregruppen for Sønderborg i Arbejde har besluttet at synliggøre og anerkende det samfundsansvar, som mange virksomheder i løfter hver dag”, siger han i en pressemeddelelse.

”Vi håber, at virksomhederne vil bruge mærket aktivt i deres rekrutterings- og markedsføringssammenhænge for at vise, at de påtager sig et frivilligt socialt ansvar og bidrager til en bæredygtig udvikling”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg i Arbejde-mærket gives til virksomheder, der ligger i Sønderborg Kommune og har ydet en indsats inden for mindst to ud af tre af følgende områder:

1: Det rummelige arbejdsmarked

Virksomheden giver plads til mennesker i udsatte positioner

2: Trivsel og sygefravær

Virksomheden bekæmper sygefravær og fremmer god trivsel

3: Uddannelse og livslang læring

Virksomheden bidrager til styrkede kompetencer og uddannelse for fremtidens arbejdskraft

Sønderborg i Arbejde-mærket deles ud fredag den 26. januar kl. 14 i Farverihallen på EUC Syd til 110 virksomheder i Sønderborg Kommune.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...