Dansk Slagerparade underholdt en fyldt sal

Drama Queen. Foto: Ole Kæhler
Drama Queen. Foto: Ole Kæhler
27. januar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag var alle pladserne i Teatersalen i Sønderborghus i brug – og det var de, fordi Dansk Slagerparade var på besøg og formålet med, at Klaus & Servants har rejst rundt i 27 år i selskab med dansktopsangere, det er at holde liv i mange af de gode, gamle sange.

Lørdag eftermiddag fik de mange gæster i Sønderborg både set og hørt Per Vesth og hans makker, Kristian Rusbjerg. Annette Klingenberg, Mik og også Peter Andersen, kendt som Drama Queen – og musikken blev selvfølgelig spillet af Klaus & Servants.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Andersen kom i første del af koncerten på scenen i flot rød kjole og sange et par af Birthe Kjærs tidlige hits, Arrividerci Franz, som blev indspillet i 1968, og også Vi maler byen rød.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

10. maj 2024 112, Sønderborg

Medgerningsmand i bedragerisag er stadig på fri fod

10. maj 2024 112

En 30-årig kvinde fra Kolding er nu sigtet i fem bedragerisager. Det var et tip fra en opmærksom lokal borger, som gjorde, at politiet kunne identificere kvinden og senere anholde hende. Bedragerierne, som kvinden er sigtet for, foregik torsdag den 2. maj. Der kom fem anmeldelser om bedrageri begået i henholdsvis Nordborg, Guderup, Sønderborg og […]

Læs mere...