Hyldestkoncert til alle Beatles-elskere

Beatless Rivival. Pressefoto
Beatless Rivival. Pressefoto
21. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Til januar venter der en hyldestkoncert til alle Beatles-elskere, der kan nyde en tidsrejse gennem Beatles’ magiske univers, når Beatles Rivival tager scenen i Sønderborg Teater i en enestående Now And Then-koncert – og billetterne er allerede sat til salg.

Dette er ikke bare en musikalsk begivenhed; det er en kærlig hyldest til alle, der har Beatles’ toner dybt forankret i deres hjerter, skriver arrangørerne

Beatles Revival vil fortrylle publikum med deres autentiske gengivelse af Beatles’ legendariske hits. Fra de ikoniske Yesterday og Let It Be til de energifyldte Twist and Shout og A Hard Day’s Night, vil koncerten tage dig med på en følelsesladet rejse gennem musikhistorien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplev den tidløse magi og genoplev øjeblikkene fra fortiden med Beatles Revival, der formår at fange den autentiske ånd og sjæl af Liverpool’s fab four. Det bliver en aften fyldt med nostalgi, glæde og fællesskab for alle, der elsker Beatles’ uforglemmelige lyd.

Skriv Now And Then-koncerten med Beatles Revival på din kalender og deltag i en musikalsk fejring, der forbinder generationer og forener alle Beatles-elskere i en fælles kærlighed til den største musikgruppe nogensinde.

14. maj 2024 Samfund, Sønderborg

På søndag kan børn møde Hr. Skæg til Børnefestival

14. maj 2024 Samfund

På søndag kan du træde ind i en verden af ren magi og uforfalsket glæde – Børnefestivalen i Sønderborg er igen på Ringriderpladsen fra klokken 10 til 15 og klar til at overraske, begejstre og skabe uforglemmelige øjeblikke. Det er de to tidligere kolleger, Morten Mehlberg og Bo Zachariassen, har lavet foreningen Kulturgenerator og de […]

Læs mere...