Udvalg siger god for at sende plan om 19 nye boliger i høring

19 nye boliger på vej i Sønderborg. Arkivfoto: Ole Kæhler
19 nye boliger på vej i Sønderborg. Arkivfoto: Ole Kæhler
6. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På baggrund af en ansøgning fra en privatperson om at bygge 19 nye boliger i et og to plan på Ved Skellet i Sønderborg, er der lavet et forslag til en lokalplan og tirsdag blev de folkevalgte i Teknik, By og Boligudvalget enige om, at det skal sendes i otte ugers høring.

”Hvis vi skal nå målet, om at være 77.000 indbyggere i kommunen i 2030, skal der bygges omkring 2500 nye boligenheder og her vil 19 nye boliger på Ved Skellet, hvor der tidligere har været børnehave, være et fint lille bidrag. Der er ikke planlagt borgermøde omkring lokalplanen, men vi vil selvfølgelig være opmærksomme på, hvad der kommer af høringssvar”, siger Venstres udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...