Fernisering på udstillingen To Fortællinger

Marianne Lyngsø Foged byder velkommen. Foto: Ole Kæhler
Marianne Lyngsø Foged byder velkommen. Foto: Ole Kæhler
16. marts 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag var der fernisering på Marianne Lyngsø, Fogeds maleriudstilling i KunstPunkt, hvor pænt med besøgende var troppet op for at se malerierne og høre Marianne Lyngsø Foged fortælle om dem.

“Jeg er rigtig glad for, jeg har fået lov til at udstille her i KunstPunkt og jeg vil fortælle, jeg altid arbejder ud fra temaer. Først arbejdede jeg med temaet ‘Det grå guld’, hvor jeg tog udgangspunkt i mine bekendte, som sandelig er det grå guld”, sagde maleren. Blandt andet har hun en tot gråt hår fra hver af dem og de mange totter indgår i udstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så har jeg lavet malerier af faster, som var skizofren og jeg skrev også en samling digte om det at være skizofren”, sagde Marianne Lyngsø Foged og læste et af digtene op.

Næste lørdag slår KunstPunkt dørene op for deres Påskeudstilling, hvor en række lokale malere udstiller og der er fernisering klokken 14.

Her er der billeder fra ferniseringen på Marianne Lyngsø Fogeds udstilling.

12. maj 2024 Nordborg, Samfund

Til bisættelsen var det ikke den rigtige der lå i kisten

12. maj 2024 Nordborg

I tirsdags blev Heidi Grandts far, Hans Grandt, som boede i Nordborg, igen bisat – igen fordi inden familien bisatte ham i sygehuskapellet i Aabenraa, var han nogle dage tidligere bisat i Egernsund Kirke. “I sygehuskapellet ville jeg se min far og sige ordentligt farvel, men da de løftede kistelåget, der så jeg, at det […]

Læs mere...