Fredag og lørdag fejrer Lindy Hoppers fødselsdag

Fra Lindy Hoppers første fødselsdag. Bachs Foto
Fra Lindy Hoppers første fødselsdag. Bachs Foto
20. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lindy-hop er en social, sjov og energisk partnerdans som stammer fra ’30ernes sorte Harlem og når grundtrinene er på plads, er der masser af plads til egen fortolkning. Musikken er swing – og både fredag og lørdag fejrer Sønderborg Lindy Hoppers to-års fødselsdag på Det Blå Gymnasium.

”Vi inviterer til tre workshops, hvor den ene er for begyndere, mens to er for de øvede og vi vil rigtigt gerne have flere med”, siger Alice Brønd Hansen fra Sønderborg Lindy Hoppers.

Hun fortæller videre, der allerede er 100, som har meldt sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Gennem de to år, vores forening har eksisteret er den vokset pænt og nu glæder vi os til weekenden. Især til lørdag aften, hvor der skal festes – og festmusikken leverer Opus 2”, siger Alice Brønd Hansen til SønderborgHYT.

Til festen lørdag, vil Opus 2 Big Band sørge for lækker musik.

Måske vil du danse med – læs mere på sonderborglindyhoppers.dk

13. maj 2024 Sport, Sønderborg

Hold fra Sønderborg Bowlingklub spillede sig i 1. division

13. maj 2024 Sport

Sønderborg Bowlingklub har spillet oprykningsspil i Herning i går, søndag, og der deltog fire klubber fra Frederikshavn, Odense, Horsens og Sønderborg. De hold, der blev nummer et og to ville sikre sig en plads i 1. division næste sæson, skriver den lokale bowlingklub. Første kamp mellem Frederikshavn og Sønderborg endte 20-4 til Sønderborg. Bedste spiller […]

Læs mere...