Gospelkoncert i frikirken

Gospelfællesskabet. Privat foto
Gospelfællesskabet. Privat foto
8. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Gospelfællesskabet Sønderborg og det passionerede gospelkor, Hearts of Gospel, til en inspirerende forårskoncert i Sønderborg Frikirke den 1. maj kl. 19.00. Den aften vil blive fyldt med glæde, samhørighed og de dybt rørende toner af gospel, der berører hjertet i alle, der deltager.

Hearts of Gospel er et kor, der åbner armene for enhver med lyst til at synge og dele glæden ved musikken. Uden krav om optagelsesprøver, understreger vi fællesskabets ånd og musikkens helende kraft, skriver gospelfællesskabet.

Koncerten bliver en fejring af fællesskabet og det musikalske talent, som koret har opbygget gennem årene. Ved at deltage støtter du ikke blot dette lokale fællesskab, men bliver også en del af en uforglemmelig aften, der lover at inspirere og bringe lys og glæde til enhver, der deltager.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...