Shell-station på Nørrekobbel bliver Uno-X-station

Shell overtages af Uno-X. Pressefoto
Shell overtages af Uno-X. Pressefoto
11. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bilister i Sønderborg vil nu opleve nye farver og logo, når de skal tanke eller vaske deres bil. Det sker, fordi Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Nørrekobbel.

Åbningen af den nye station markeres med en prisrabat mellem kl. 15-18, hvor bilister vil få en krones rabat på brændstof på åbningsdagen, tirsdag den 16. april. Yderligere vil bilister på åbningsdagen få 50 procent på enkeltvaske i vaskehallen og 14 dage frem, skriver Uno-X.

“Vi ser frem til at åbne vores nye Uno-X station i Sønderborg. Derfor har vi selvfølgelig sørget for gode åbningstilbud, så vi kan fejre dagen sammen. Bilisterne kan forvente en tankstation, der vil give en nem og enkel kundeoplevelse, som man kender det fra vores andre stationer, ” siger Ivan Milther, distriktspartner hos Uno-X Mobility.

16. maj 2024 112, Sønderborg

Politiet efterforsker voldsepisode på en folkeskole

16. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag fik politiet i Sønderborg en anmeldelse, der gik på, at en 15-årig pige på Sønderskov-Skolen er blevet sparket på hoften og på benene af to andre elever. “Hændelsen skete om formiddagen og vi efterforsker sagen som enhver anden voldsanmeldelse”, siger politikommissær Martin Hess Pedersen til SønderborgNYT. De to drenge, som menes at have […]

Læs mere...