Slesvigsk Parti har fundet sine fokus-områder

2. juli 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:Slesvigsk

Slesvigsk Parti har på sit sommermøde forleden  i ”Haus Quickborn” ved Flensborg Fjord drøftet de kommende års fokusområder.

Partiet vil blandt andet satse på fælles markedsføring af Sønderjylland på turistområdet, offentlig trafik i landområderne, sprogregionen samt dansk-tysk trafikplanlægning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her synes Stephen Kleinschmidts nye udvalg for regional udvikling at passe aldeles glimrende ind i partiets politik.

Slesvigsk Partis formand, Carsten Leth Schmidt, glæder sig over, at syv ud af ni af partiets byrådsmedlemmer deltog i mødet:

– Formålet med vores sommermøde var at afstikke kursen for de næste fire år, så vi ved valget i 2017 yderligere kan øge vores politiske indflydelse til fordel for udviklingen i Sønderjylland, siger Carsten Leth Schmidt.

På dagsordenen var endvidere valg til partiets forretningsudvalg. Her blev byrådsmedlem Kurt Andresen fra Nolde samt Hans-Iver Kley fra Mølby enstemmigt genvalgt.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...