Frelsens Hær vil samle et nyt Sønderborg-orkester

6. august 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Mentorkoordinator i Frelsens Hær og musiker Margit Mose er i fuld gang med at samle et orkester, der skal se dagens lys fra den 1. september.frelsens hær

“Vi har absolut ingenting at starte på. Vi mangler ganske enkelt alt. Så er der nogen, der ligger inde med instrumenter og andre ting til orkestre, som de ikke bruger, så må de gerne kontakte mig”, siger Margit Mose til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ligger allerede fast, at det ikke skal koste penge at være med i orkestret og der skal heller ikke investeres i uniform.

Mange musikere har erfaret, at det kan være en bekostelig affære at spille i orkester. Både instrumenter, uniformer og transport koster penge.

Margit Mose arbejder på at sikre Sønderborg et nyt orkester.

Margit Mose arbejder på at sikre Sønderborg et nyt orkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt for os, at de mennesker, der ikke har så mange penge, også får chancen for at opleve at være med i et orkester”, siger Margit Mose. Der er allerede 6-8 musikere, der har meldt sig.

Hvad det nye orkester skal hedde, er der ingen, der ved.

“Så jeg tager gerne mod forslag til et orkester-navn”, siger Margit Mose.

Hvis du har instrumenter liggende – eller lyst til at spille sammen med det nye orkester fra den 1. september – så kan du ringe til Margit Mose på 4013 8629.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...