5. september flages der for udsendte soldater

25. august 2015 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Den Nationale Flagdag er den officielle flagdag for Danmarks udsendte. Dagen blev højtideligholdt første gang den 5. september 2009, og Sønderborg har deltaget i markeringen fra første færd. Ligesom de foregående år markeres dagen med en ceremoni på Rådhustorvet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Frivillige sender flaget til tops på Sønderborg Kaserne.

Frivillige sender flaget til tops på Sønderborg Kaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet byder på musik fra kl. 13.50 ved Flyverhjemmeværnets Musikkorps fra Kolding, som også leverer musik mellem talerne og fra kl. 14.30 til 15, hvor veteranerne er inviteret til en reception i rådhuset.

Selve ceremonien indledes kl. 14 med en velkomst ved vicekommunaldirektør Tim Hansen, der har været ansat i Forsvaret i 15 år, inden han indledte en kommunal karriere.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...