Uffe Elbæk og Alternativet besøger Sønderborg

8. september 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Alternativets “Ud i Danmark-tur” kommer torsdag til Sønderborg.images (1)

”Vi kommer på besøg for dels at bygge bro mellem byerne og landområderne samt at lade os inspirere af download (5)entreprenante, lokale løsninger, der styrker sammenhængskraften i Danmark,” siger Uffe Elbæk, der er Alternativets politiske leder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med turen er, at Alternativet ved at involvere borgerne kan formulere en fælles ambition, der samler hele Danmark og vil blive præsenteret senere på året. Derfor er der også lagt en klar drejebog for turen, forklarer Uffe Elbæk.

”Helt grundlæggende tror vi på, at flere ved mere, og at de gode, kreative løsninger skal findes hos borgerne – og ikke forsøges udstukket centralt fra Christiansborg. Derfor har vi en række præcise spørgsmål til og forestillinger om, hvordan den negative skævvridning mellem land og by kan knækkes. Og vi er selvfølgelig spændte på enten at få bekræftet eller afkræftet vores forestillinger om udfordringerne og de mulige løsningsmodeller, der er,” siger Uffe Elbæk og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Danmark er et lille land, så selvfølgelig kan det lade sig gøre at skabe et sammenhængende Danmark, hvor ingen områder bliver glemt og overset”, siger han.

Program for besøgetzero

08.30 – 10.00 ProjectZero, Alsion

12.00 – 14.00 Vores Omstilling/Sønderborg fødevarefællesskab,Vestermark

Artiklen fortsætter under annoncen

billede