Carl Holst-sagen: Tre direktører flettet ind i politi-anmeldelsen

24. november 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Regionsrådet i Region Syddanmark besluttede mandag aften at anmode politi og anklagemyndighed om at vurdere, om der er grundlag for en strafferetslig forfølgning og sanktionering af de konstaterede forhold i forhold til de implicerede personer.

Her tænkes særligt på den tidligere regionsrådsformand og den daværende direktion, hedder det i en

Kirkeordfører Carl Holst er ikke alene om at komme under politiets lup.

Venstres kirkeordfører Carl Holst er ikke alene om at komme under politiets lup.

Artiklen fortsætter under annoncen

pressemeddelelse fra Region Syddanmark.

“Med formuleringen “den daværende direktion” menes de tre direktører, der har siddet i direktionen  i den periode, hvor Christian Ingemann Nielsen var ansat” , siger regionsrådsformand Stephanie Lose til TV SYD tirsdag morgen.

Christian Ingemann Nielsen var ansat fra august 2014 og frem til slutningen af juni 2015.  I den periode var først Mikkel Hemmingsen regionsdirektør indtil han forlod posten til fordel for en nyt job som adm. økonomidirektør i Københavns kommune den 1. november 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra denne dato blev Jacob Stengaard Madsen så konstitueret som regionsdirektør. Han blev 1. august i år udnævnt til regionsdirektør i Region Midtjylland, hvorefter Jens Elkjær blev konstitueret som regionsdirektør. Han har også som sundhedsdirektør været en del af direktionen i hele Christian Ingemann Nielsens ansættelse.

Det er derfor disse tre direktører, der er omfattet af politianmeldelsen .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...