Hvem skal levere mad til kommunens ældre

20. januar 2016 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

I forbindelse med, at Sønderborg Kommunes aftale med Det Danske Madhus om levering af mad til 650 downloadhjemmeboende ældre udløber til august i år, overvejer socialudvalget, hvordan opgaven skal løses fremover.

En idé om at få maden produceret i køkkenet på Sønderborg Sygehus er forkastet pga. jura og udfordringer med de nødvendige investeringer i forhold til den varighed, en evt. konkrakt må have, skriver Byrådet i et nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialudvalget har i stedet besluttet, at der skal arbejdes videre med to andre muligheder, nemlig leverance af køle-/vacummad fra et af kommunens egne plejecentre eller private leverandører efter udbud.

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...