Ny lokal e-bog: Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945

12. februar 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den populære og udsolgte bog ”Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945” findes nu som e-bog udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland

Historisk Samfund for Sønderjylland er nu også at finde i e-bogsmarkedet. Den første e-bog fra foreningen er ”Sønderjylland under krig og besættelse 1940-1945”.images (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi udgav bogen i den trykte udgave for 13 år siden. Og for længst er den udsolgt – som én af de mest solgte bøger fra Historisk Samfund. Nu synes vi, at tiden er moden til at gå ind i e-bogsbranchen også”, siger formanden for Historisk Samfund for Sønderjylland, Hans Schultz Hansen i en pressemeddelelse.

Med den popularite, den trykte udgave har haft, har bogen jo bred interesse, mener formanden for Historisk Samfund for Sønderjylland, Hans Schultz Hansen.

Blandt de net-boghandlere, som sælger den nye e-bog er:

Artiklen fortsætter under annoncen

www.williamdam.dk
www.saxo.com
www.arnoldbusck.dk
www.bog-ide.dk

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...